fbpx
neem de volgende stap in je professionele ontwikkeling

inschrijfformulier

Je kan je via het onderstaande formulier inschrijven voor de modules die NIFA heeft te bieden. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving. 

examens & diploma

De examenkosten voor de examens bedragen € 180,00. De digitale examens van de associatie kosten € 189,00 voor de MBA vakken en € 199,00 voor de VBA vakken (NB Hogeschool NIFA vermelden bij de aanmelding als opleider) 

Voor de examens voor de onderdelen van MBA, VBA en BIV dient men zich aan te melden bij de Associatie (zie www.associatie.nl). Deze examens worden digitaal geëxamineerd. Voorbeeldexamens kunnen op deze site worden bekeken. Verder staat op de site het examenprogramma voor dit onderdeel alsmede de toetstermen en de toetsmatrijs. Het is erg belangrijk om te kijken naar deze toetstermen/toetsmatrijs omdat hieruit blijkt waar de accenten liggen tijdens het examen en hoe hoog het belangpercentage van de toetsterm.    

Voorbeeldexamens zijn ook terug te vinden op de site www.hbospd.nl voor die examens met dezelfde benaming als in het oude programma.           

Is dit wel de juiste opleiding?

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvend advies

14 + 3 =

© 2019 Global School for Entrepreneurship, University of Applied Science