fbpx

korte opleidingen

Naast de volledige HBO Bachelor opleiding SPD biedt NIFA ook een selectie kortere opleidingen aan. Deze opleidingen vormen tegelijkertijd ook een solide basis voor diegene die een start willen maken in de administratieve wereld. 

 

opleidingsladder

Bij NIFA heeft iedereen de mogelijkheid om stap voor stap de financiële opleidingsladder te beklimmen van het niveau Basiskennis Boekhouden tot het allerhoogste niveau van het getuigschrift voor de bacheloropleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie. 

Afhankelijk van je vooropleiding stroom je in op het voor jou geadviseerde niveau en kan je via modulair onderwijs een aantal tussen diploma’s behalen via verschillende leerlijnen. 

Alle diploma’s bestaan uit één of meerdere modules zodat men zelf het leertempo kan bepalen. Indien nodig, is er de mogelijkheid om een half jaar rust te nemen tijdens de opleiding. Op deze manier kan je zelf onderzoeken waar je persoonlijke eindniveau ligt en het dus altijd afronden met een (tussen)diploma.

De modulaire opbouw betekent flexibel studeren in combinatie met je baan zodat de kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Je krijgt bij NIFA de kans om je dagelijkse werkzaamheden te bespreken tijdens de lessen; op deze manier gaat het studeren steeds meer vanzelf en ervaar je direct waarde tijdens de les. Kortom, je creëert direct meerwaarde op je werk en ontwikkel je je tegelijkertijd verder binnen je vakgebied.  

Als financieel opleider passen wij dit systeem inmiddels al sinds 1986 toe. Het is dan ook geen toeval dat het verschenen adviesrapport uit 2014 Flexibel Hoger Onderwijs voor Volwassenen ook adviseert om opleidingen te stapelen.

Basiskennis boekhouden (BKB)

Deze cursus vormt een prima basis voor diegenen die een start willen maken in de administratieve richting

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Het belangrijkste diploma voor financieel administrateurs

Moderne bedrijfsadministratie (MBA)

Voor financieel administrateurs die zich verder in de richting van de kernelementen van moderne bedrijfsadministratie willen ontwikkelen

assistent controller

Voor diegene die verantwoordelijk zijn voor een goede informatievoorziening, het bewaken van geldstromen en het bewaken van processen

praktijkdiploma  loonadministratie (pdl)

Deze curus vormt de basis voor diegene die werkzaam zijn op het gebied van loon- en salarisadministratie

vakopleidng payroll services (vps)

De opleiding voor diegenen die al werkzaam zijn in de salaris- en personeelsadministratie en zich verder willen specialseren

vakopleidng bedrijfsadministratie & accountancy (VBA)

De tussenopleiding voor diegenen met een MBA die overwergen om de volledige SPD opleiding te volgen maar twijfelen over de duur daarvan 

twijfel over welke cursus het beste bij jou past?

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvend advies

7 + 15 =

© 2019 Global School for Entrepreneurship, University of Applied Science