fbpx
de basis voor diegenen die een start willen maken in de administratieve richting

Basiskennis boekhouden & basiskennis kostencalculatie (bkb/bkc)

Deze cursus vormt een prima basis voor diegenen die een start willen maken in de administratieve richting en in een overzichtelijke periode (van 4 maanden) kennis willen opdoen.. Verder legt de cursus een prima basis voor mensen die een eigen bedrijf hebben of willen starten. Bij het succesvol afronden van beide cursussen heeft men het diploma ‘Financial Assistant’ behaald.
Voor beide onderdelen kan men zich apart inschrijven!

inhoud van de cursus

Beide onderdelen zijn losse vakken:

Basiskennis Boekhouden (BKB)

Cursusduur 9 lessen
Lesgeld €550,- of 4 x €150,-

Basiskennis Kostencalculatie (BKC)

Cursusduur 9 lessen
Lesgeld €550,- of 4 x €150,-

cursusduur & kosten

Beide onderdelen hebben 9 lessen. De onderdelen starten jaarlijks in de maanden februari en september die de cursist in circa 4 of 5 maanden naar het examen brengt.

Elk examen kost €190,-

Kosten volledige opleiding

Cursusduur 18 lessen
Lesgeld €1000,- of 5 x €210,-

vooropleiding

Iedereen kan deelnemen aan beide vakken. In principe geldt voor deze opleiding geen vooropleiding.

examens & diploma

Voor zowel Basiskennis Boekhouden als Basiskennis Calculatie is een apart examen waarvoor men een diploma kan behalen. De examens worden meerdere keren per jaar ONLINE gehouden. Als men beide diploma’s heeft behaald dan kan men deze inruilen voor het diploma Financial Assistant.

studiebelasting & lestijden

De lesavond is woensdagavond van 19.00-22.00 uur in het gebouw van Hogeschool NIFA Fruitweg, 22f in Leiden. In principe geldt voor deze opleiding geen vooropleiding.

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 contactuur bij benadering 2 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 3 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding.

vervolgopleiding

Schrijf je nu in

Schrijf je via de knop rechts in voor deze cursus. Wij zullen je aanmelding binnen enkele werkdagen bevestigen.

Is dit wel de juiste opleiding?

Stuur ons een bericht voor vrijblijvend advies