NIFA

Historie Hogeschool NIFA

Hogeschool Nifa als regionale particuliere opleider gespecialiseerd in financieel-economische en administratieve opleidingen via contactonderwijs, is voor de regio Leiden een bekend instituut sinds de oprichting op 1 april 1986.
 
Vele honderden cursisten hebben al hun weg gevonden naar Hogeschool NIFA in de 31 jaar dat het instituut bestaat. Het nieuwe cursusjaar 2017-2018 is weer in aantocht en al weer het 32 ste cursusjaar voor kwalitatief financieel-administratief en economisch onderwijs.

Gestart (1986) met de opleiding Middenstand en PD Boekhouden is het  inmiddels uitgegroeid tot  een instituut waar men alle financieel-economische en administratieve opleidingen kan volgen tot en met het Bachelorniveau HBO SPD Bedrijfsadministratie. Op grond van deze opleiding heeft het NIFA de Hogeschoolstatus bereikt. 

Met name volgen werknemers uit het bedrijfsleven en de overheid deze cursussen in de avonduren, maar ook overdag worden verschillende opleidingen verzorgd om de flexibiliteit te vergroten.

Wij denken ons als Hogeschool NIFA duidelijk te onderscheiden van andere opleiders door zeer cursist/studentgericht te werken met een persoonlijke aanpak, coaching, aandacht voor de mens en korte communicatielijnen. Hierdoor ontstaat een vertrouwd gevoel bij de cursist/student.

De de 3 P's de kernbegrippen die bij ons opleidingsinstituut centraal staan zijn: PASSIE (voor het onderwijs),PROFESSIONALITEIT EN PERSOONLIJKE BETROKKENHEID.

 • START OPLEIDINGEN FEBRUARI/MAART 2019
  donderdag 10 januari 2019
  WIJ STARTEN WEER BEGIN FEBRUARI 2019 MET AL ONZE OPLEIDINGEN. WILT U EEN VOLLEDIGE OPLEIDING VOLGEN OF E...
  Lees verder

 • START OPLEIDINGEN SEPTEMBER 2018
  woensdag 22 augustus 2018
  Vanaf 3 september starten onze opleidingen weer. Ruime keuze in volledige opleidingen maar ook in losse ...
  Lees verder

NIFA
drs. H.S.J. Bos

Adres:
Fruitweg 22f (kaart)
Postcode:
2321GK Leiden
Tel:
071 531 40 89
E-mail:
info@hogeschoolnifa.nl
NIFA - Nederlands instituut voor financieel-economische administratieve opleidingen