NIFA

Basiskennis Loonadministratie

 

Algemene informatie

De personeels/salarisadministratie is een vakgebied die altijd in de belangstelling zal blijven staan met genoeg mogelijkheden op verschillende niveaus te studeren afhankelijk van de wens en vooropleiding. Als vervolg op BKL bestaat ook de mogelijkheid om Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL en Vakopleiding Payroll Services te volgen (VPS).

De opleiding Basiskennis Loonadministratie zorgt ervoor dat men op het gebied van Loonheffing en Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid de basisbeginselen leert die onmisbaar zijn als een onderneming de beschikking heeft over personeel.

In 8 enthousiaste bijeenkomsten  4 x Basiskennis Loonheffing en 4 x Arbeidrecht en Sociale Zekerheid op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur krijgt de cursist een goed basisbeeld van dit vakgebied.

Doelgroep
In principe iedereen die geconfronteerd wordt of gaat worden met salarisadministratie.

Didactische Aanpak
De docent zorgt voor deskundige informatie en daagt d.m.v. interactie en het maken van kleine praktische opdrachten de deelnemers uit om mee te denken over de verschillende aspecten die salarisadministratie met zich meebrengt.

Cursusdag
De cursus wordt verzorgd in 8 bijeenkomsten van 3 uur bij voldoende belangstelling.
Leslokatie NIFA, Fruitweg 22f in Leiden.
Op de lokatie is er sprake van voldoende parkeerruimte en vrij parkeren !

Het cursusgeld
De kosten voor deze cursus bedraagt totaal € 695,00. De boeken zelf te bestellen via bol.com. Het NIFA is ingeschreven bij het CRKBO en kan deze cursus zonder btw aanbieden.

Inschrijving
Inschrijving voor deze training vindt plaats door in het menu onder inschrijven het formulier in te vullen en te verzenden. na ontvangst van de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en uitnodiging voor de cursus. 

Vervolgopleiding

Wil men nog meer kennis opdoen dan adviseren wij de opleiding PRAKTIJKDIPLOMA LOONADMINISTRATIE EN VAKOPLEIDING PAYROLL SERVICES als uitstekende vervolgopleidingen.

 

 • START OPLEIDINGEN FEBRUARI/MAART 2019
  donderdag 10 januari 2019
  WIJ STARTEN WEER BEGIN FEBRUARI 2019 MET AL ONZE OPLEIDINGEN. WILT U EEN VOLLEDIGE OPLEIDING VOLGEN OF E...
  Lees verder

 • START OPLEIDINGEN SEPTEMBER 2018
  woensdag 22 augustus 2018
  Vanaf 3 september starten onze opleidingen weer. Ruime keuze in volledige opleidingen maar ook in losse ...
  Lees verder

NIFA
drs. H.S.J. Bos

Adres:
Fruitweg 22f (kaart)
Postcode:
2321GK Leiden
Tel:
071 531 40 89
E-mail:
info@hogeschoolnifa.nl
NIFA - Nederlands instituut voor financieel-economische administratieve opleidingen